Pleisterwerk - Den Haag

 • Struikman is uw specialist wanneer het om pleisterwerk gaat.
 • Bent u op zoek naar een stucadoor? Uw opdracht is bij ons in goede handen.
 • Naast een scherpe prijs bieden wij u graag onze vakkennis, enthousiasme, vriendelijkheid, motivatie, gedrevenheid, passie voor ons vak, inzet en vaardigheid aan.
 • Pleisterwerk ook wel glad stucwerk genoemd.

  Met pleisterwerk wordt bedoeld het vlak en strak maken van bestaande (betonnen) wanden en plafonds met behulp van een dunne laag gipsmortel. Een pleisterwerklaag heeft een dikte tussen de 1 en 6 millimeter. Bij dikkere afwerklagen wordt gesproken van raapwerk.Struikman Tegelwerken in Den haag. Pleisterwerk levert een gladde ondergrond voor vrijwel alles: sierpleister (spachtelputz), beschilderen, sauzen, behang, etc. Hierbij is de mate van gladheid naar keuze; ook een zeer gladde afwerking is mogelijk. Plafonds gladmaken of repareren. Schuurwerk (fijn of grof). Schuurplafonds worden gemaakt uit een mineraal gebonden mortel van zilverzand en kalk, die wordt aangebracht op een ondergrond van gipsplaten of beton.

  Pleister

  Het “schuur”-effect wordt bereikt door het aanbrengen van slagen in de aangebrachte mortel. Zowel in direct als indirect licht is dit schuureffect goed zichtbaar. Bij daglicht ziet een schuurplafond er, door de veranderende lichtval in de seizoenen, telkens iets anders uit. Een geschuurd plafond zal u dan ook niet snel vervelen. Sierpleister/Spachtelputz. 

  Pleisterwerk - Glad stucwerk.

  Deze afwerking is niet echt geschikt voor gezinnen met kinderen aangezien het geen “harde” afwerking is. Als het na een aantal jaren moet worden gesaust verliest u een groot gedeelte van deze “slagen”. Het is wel een product wat de vochthuishouding perfect regelt. Immers, het heeft de eigenschap om vocht op te nemen en ook weer af te geven. Kortom een zeer geschikte wandafwerking voor veel woongenot. Tot slot is schuurwerk uitermate geschikt voor “natte ruimten” zoals badkamer e.d. Gevels Wellicht een van de meest technisch kritische en gecompliceerde werkzaamheden bij een afbouwbedrijf is zonder meer het stuken van de buitengevel. Zowel geïsoleerd als enkel decoratief. Dat is ook niet zo verwonderlijk gezien een gevel weer en wind moet kunnen verdragen. Het betreft niet alleen regen, sneeuw, vorst en wind, maar ook de zon kan nadelige gevolgen hebben voor het gekozen systeem. Vooraf dient het juiste systeem met bijbehorende details bepaald te worden om zodoende jarenlang geen omkijken meer te hebben.

  Pleisterwerk Den Haag
  Pleisterwerk Struikman
  Struilman Pleisterwerk Den Haag