Spachtelputz - Struikman.nl

Spachtelputz is de meer moderne versie van sierpleister op basis van kunsthars.

Wanneer spachtelputz toepassen?

Om spachtelputz te kunnen aanbrengen is het van belang dat de ondergrond recht en niet te veel beschadigd is. Anders is het noodzakelijk om de ondergrond eerst te stukadoren. U heeft keuze uit verschillende korrelgroottes. Het is een soort stucwerk dat zorgt voor een stevige muur met korrelstructuur. In tegenstelling tot de barokpleister is bij spachtelputz de structuur over de gehele oppervlakte nagenoeg gelijk. Het is in elke gewenste kleur te verkrijgen en is als hoogwaardig materiaal ook voor buitenmuren een goede keuze. Een van de voordelen van deze afwerking is dat je beschadigingen minder snel ziet als je het vergelijkt met een gladde muur. Betekenis spachtelputz: spachtel betekent spatel of plamuurmes en putz is pleisterkalk. De korrelpleister is kunststof gebonden en bestaat uit marmerkorrels en bindmiddel.

Struikman Stucwerken Den Haag.

U schept gemakkelijk de sfeer en uitstraling in uw woning die u wilt doordat het kleurenassortiment oneindig is. Iedere gewenste kleur is te maken. Om een keuze te maken in het soort sierpleister, de kleur en eventueel korreldikte komen wij graag bij u langs. Van zo goed als alle producten hebben wij staaltjes die wij aan u kunnen laten zien en welke u bij uw interieur kunt houden zodat u samen met ons advies de juiste keuze kunt maken.

De voordelen:

  • Kras- en stootvast
  • Duurzaam, sierpleister blijft erg lang mooi
  • Erg hard (stootvast)
  • In elke kleur verkrijgbaar
  • Gemakkelijk schoon te houden

Spachtelputz | Sierpleister

Spachtelputz Stucwerken.Wij gebruiken alleen maar spachtelputz van het merk SPS en dan de binnen/buiten kwaliteit. SPS is al 35 jaar toonaangevend op het gebied van sierpleiste en is weerbestendig, kleurvast, afwasbaar, stootvast en hard van structuur zodat het tegen een stootje kan,ideaal voor trapgaten. Nadat deze is aangebracht is hij na +/- 6 uur droog, maar nog niet volledig uitgehard ,dit duurt een paar dagen. Dus voorzichtig de eerste 2 dagen, daarna is hij hard en stootvast geworden.