Struikman | Stucwerken.

Kwalitatief goed stucwerk tegen een betaalbare prijs!

 • Struikman is uw specialist wanneer het om pleisterwerk gaat.
 • Bent u op zoek naar een stucadoor? Uw opdracht is bij ons in goede handen.
 • Naast een scherpe prijs bieden wij u graag onze vakkennis, enthousiasme, vriendelijkheid, motivatie, gedrevenheid, passie voor ons vak, inzet en vaardigheid aan.
 • Glad-stucwerk

  Struikman Stucwerken Den Haag.Stucwerk | Glad stucwerk is dus het tegenovergestelde van structuur, het is een gladde afwerking van uw wanden en plafonds. In de meeste gevallen wordt er gips gebruikt om wanden en plafonds geheel glad te maken. Afhankelijk van hoe oneffen de ondergrond is wordt bepaald hoe dik de pleisterlaag (het gips of de kunststof gebonden pleister) aangebracht moet worden. Vroeger werd dit eigenlijk alleen met de hand opgebracht maar tegenwoordig zijn er ook machines die de pleister tegen de muur kunnen spuiten om deze vervolgens met de hand glad te kunnen strijken.

  Als er scheuren ontstaan in glad pleisterwerk kan dit gemakkelijk gerepareerd worden. Omdat er geen structuur in glad pleisterwerk zit kan een scheur simpelweg dicht gesmeerd worden zonder dat de reparatie achteraf nog zichtbaar is. Vooral in nieuwbouw is de kans op een scheur in het stucwerk een reƫle kans omdat de woning zichzelf nog gaat zetten, vaak omdat het vocht in de muren een aantal jaren nodig heeft te verdwijnen.

  Doormiddel van glad stucwerk te laten stucen hebben uw muren of plafonds een goede basis voor een finale afwerking zoals:

   Stucwerk in de badkamer of toilet.

   Stucwerk in de badkamer hoeft niet alleen op de muren en plafond te worden aangebracht. Met de juiste materialen en technieken is het heel veelzijdig toe te passen. Zo kunnen bijvoorbeeld ook ligbaden en wastafels door middel van stucwerk in de badkamer verwerkt worden. Hoewel men bij tegels vaak denkt aan een geheel witte badkamer of combinatie met bijvoorbeeld zwart of grijs, wordt bij een badkamer stucen vaak gekozen voor meer natuurlijke kleuren.

   Dat voor bescherming tegen het vocht geen tegels meer nodig zijn heeft stucwerk in de badkamer onder andere te danken aan de producten met waterdichte eigenschappen die gebruikt worden. Daarnaast speelt uiteraard ook de techniek die bij een badkamer stucen toegepast wordt een grote rol bij de bescherming tegen vocht in een (natte ruimte).

   Wij leveren de beste kwaliteit door gebruik van de nieuwste technieken qua afwerking en goede stucmaterialen die waterdicht en schimmelwerend zijn.