Struikman | Tegelwerken

Dagelijks realiseren wij met veel plezier en passie de mooiste vloeren, badkamers, keukens en ander tegelwerk.

Struikman Tegelwerken is hét adres voor al uw tegelwerk in de regio Haaglanden.

Tegel / Tegelwerken

Struikman Tegelwerken in Den haag.Het terras, de badkamer, de vloer van de gang, de keukenwand: onze tegelzetters voorzien iedere gewenste ruimte van perfect tegelwerk. Complete keuken-, toilet- of badkamerrenovatie niet alleen de tegels laten vervangen maar de hele badkamer, keuken of het toilet wilt aanpassen? We werken samen met professionele en betrouwbare loodgieters en elektriciens, waardoor u een renovatie met een gerust hart aan Struikman Tegelwerken over kunt laten: van sloopwerk tot het opbouwen. Daarbij kunt u bij ons altijd op een vaste prijs rekenen: geen verrassingen achteraf.

Traditioneel tegelwerk.

Bij het traditioneel tegelwerk wordt het tegelwerk in één keer aangebracht op de ruwe ondergrond (beton of metselwerk), van de wanden en vloer (evt. in combinatie met vloerverwarming). Speciewerk op wanden en vloeren (dat door velen in deze tijd als een kunst word gezien) is voor ons geen enkel probleem. Het grote voordeel hiervan is dat u kosten uitspaart omdat de ruwe ondergrond niet eerst bewerkt hoeft te worden. Het nadeel is dat dit maar tot een bepaald formaat tegel uitgevoerd kan worden.

Lijmwerk.

Het zogenaamde lijmwerk wordt door velen gezien als een “simpele klus”. Maar ook hier komt veel handigheid en vakkennis bij kijken. Dit werk is door de jaren heen uitgegroeid tot een specialisatie, vanwege de steeds groter wordende tegels. Mede hierdoor zijn er producten op de markt gekomen waar men de tegels mee kan verwerken om een verhoogde kwaliteit af te leveren.

Tegels kitten en voegwerk

Tegelwerk kitten zorgt er voor dat alle voegen, kieren en naden in de ruimte op een goede en duurzame manier zijn afgedicht. Wij beschikken over de juiste ervaring, kennis en opleiding om al uw kitwerk zonder problemen uit te kunnen voeren. Heeft u advies nodig bij het kitten van uw tegelwerk?