Werkwijze: Struikman tegelwerken.

Wij inventariseren graag de werkzaamheden voor u en geven u op basis hiervan een geheel vrijblijvende offerte.

Onze werkwijze bestaat uit 6 stappen.

 1. Inventarisatie en adviesgesprek op locatie Bij een renovatie of verbouwing maken wij eerst een (vrijblijvende) afspraak met u.
 2. We inventariseren uw wensen, nemen de werkzaamheden door en meten het werk op en zorgen ervoor dat u snel een passende offerte krijgt.
 3. Offerte
 4. Planning wanneer u akkoord gaat met de offerte en deze is getekend teruggestuurd dan maken we, in overleg met u, een planning om de werkzaamheden uit te voeren.
 5. Uitvoering.
 6. Oplevering en betaling Na gereedkomen van de werkzaamheden, leveren we het werk op en leveren wij u de factuur.
 7. Garantie op werkzaamheden

  Wij bieden standaard garantie op al het stucwerk binnen, vraag naar de voorwaarden. Prijsberekening / Vrijblijvende offerte Geen woning of ruimte is hetzelfde, daarom is het moeilijk om via de telefoon of via de e-mail een vaste prijs te verstrekken. Wij inventariseren graag de werkzaamheden voor u en geven u op basis hiervan een geheel vrijblijvende offerte.

  Garantie 5 jaar

  Struikman Tegelwerken in Den haag. LET OP Voor scheurvorming in plaatmaterialen (Farmacel, gipsplaat e.d.) kunnen wij geen garanties verstrekken. Alle fabrieks- en materiaalvoorschriften zullen door ons worden toegepast, maar ondanks dit kan er wel eens scheurvorming ontstaan (mochten er toch problemen komen dan lossen wij dat samen op correcte wijze op). Voor verkleuringen door schimmelvorming, verf of stiftstrepen o.i.d. kan helaas geen garantie worden verstrekt.

  Klachten

  Mochten er klachten zijn (wij hopen en gaan er vanuit van niet), dan komen wij graag één keer terug voor herstel. Graag dan even een lijstje maken met de tekortkomingen a.u.b.

  Offerte:

  Wij gaan bij offertes uit van een ”behang/spuitklare ondergrond”. Houtachtige ondergronden kunnen niet met stucwerk/sierpleister worden afgewerkt en zijn dus automatisch niet in onze offerte verwerkt.